Enkele ervaringen van anderen met ons

Buitengewoon geweldig

Dag Caroline en Bram, nogmaals erg bedankt voor de fantastische dag die we bij jullie en mede door jullie hebben mogen beleven. Naast de prachtige locatie was ook de lunch, borrel, de film en al het ander buitengewoon geweldig. Hartelijk dank hiervoor.

Michael - Stichting Dichterbij


 

Mijn jaar is altijd helemaal rond...

"Elk jaar vier ik met een groep mannen 'terugkeer van het licht' tijdens de Midwinterviering op Het Gunnen. Op de kortste dag en de langste nacht van het jaar neemt de zon het weer over en laten we het oude los. We treden nog één keer naar binnen en zoeken de verstilling in onszelf. In die stilte en onder het oppervlak zoekt het eerste groen alweer zijn weg naar het licht. De prachtige omgeving van de Mookerheide is daarbij een treffende katalysator. Caroline en Bram voelen dat perfect aan en zorgen voor verdieping met warme gastvrijheid, heerlijke gerechten en mooie wijnen. De mannen zorgen voor broederschap, persoonlijke en ontroerende verhalen. Mijn jaar is altijd helemaal rond als ik op Het Gunnen ben geweest."

Hans

 

 
Uitmuntend gegeten

Een magische dag beleefd op het Gunnen. Carolien en Bram zijn gastvrouw en heer ten top! Uitmuntend gegeten en enorm genoten van het hartelijke welkom.

Sander

 

 

Persoonlijke benadering

Lieve Bram & Caroline. Nogmaals ontzettend bedankt voor het op fantastische wijze faciliteren van onze teamdag afgelopen donderdag: De mooie plek(ken), jullie benadering (het meedenken vooraf, juiste combinatie van én persoonlijk én niet te aanwezig, professioneel, gastvrij) en geweldige lunch / aangeklede borrel. We kijken er allemaal zeer positief op terug! Thx!

Karin

 

 

Bezielde plek in Mook 

Caroline en haar man Bram maken van” Het Gunnen” in Mook een waar paradijs van gastvrijheid, sfeer, kunst en genot. Op deze bezielde plek wordt zalig gekookt en schenkt Bram de meest voortreffelijke dranken die naadloos bij de gerechten aansluiten. Voor onze Midwinter Viering een jaarlijks hoogtepunt met waarachtige mannen onder elkaar.

Guido Spijk - www.mannenwerk.org